2010. május 7., péntek

Vörösbab saláta

Egyszerű pillanatok alatt elkészíthető. Magában is megállja a helyét,de grill húsokhoz is kiváló köret.

4 személyre,munka max 5 perc,közepesen drága ( balzsamecet miatt)

- 2 doboz vörösbab konzerv, természetesen lehet
száraz is ha eszünk be jut előző este beáztatni
- 2 fej vörös vagy lila hagyma
- 3 evőkanál balzsamecet
- só, bors
- 4 főtt tojás

A babokat jól átmossuk és egy tálba rakjuk.Hagymát vékony szeletekre vágjuk, a tojást tetszés szerint felszeleteljük. Babra rátesszük a hagymát majd só,bors és a balzsamecet. Jól átkeverjük, majd a tojásokat csak tálaláskor rakjuk rá a salátára, mivel a balzsamecet befogja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése